04 Sep, 2015

Математика за 4 клас

Оценете
(0 гласа)

Школа по математика за 4 клас за кандидатстване в математически паралелки


 За първи път в България в обучението по математика се използва метода Сугестопедия за разкриване на паметовите резерви и стимулиране на творчеството и креативността. Организацията на обучението по този начин позволява да се усвоява в пъти повече материал за по - кратко време без напрежение, умора и  и приснение. Обучението е съпроводено с релаксиращ ефект, децата се чувстват свободни да избират и да участват с интерес от различните възможности и образователни игри, които се използват.  

Школата за 4 клас за кандидатстване в математически паралелки е създадена като допълнителна възможност за подготовка за олимпиади и състезания, за да се набере нужният брой точки за кандидатстване в МГ.

Основен приоритет е решаването на логически и нестандартни задачи, които създават специфични умения за решаване на състезателни задачи. В школата се организират вътрешни състезания, чрез които децата се поставят в реална конкурентна среда. Следва се методиката за подготовка на МГ, но се използват и още много допълнителни материали.

ЗАЩО ДА ЗАПИШЕТЕ ДЕТЕТО СИ ПРИ НАС?

  • нашата методика на обучние включва учебника на изд. ИЗКУСТВА, за ученици, които проявяват засилен интерес към математика, много допълнителни помагала на СМГ, които се използват от техния колектив за подготовка на софийския отбор по математика
  • Занятията са по 2,5 уч. часа 
  • малки групи - 8- 10 деца, което дава възможност да се обърне специално внимание на всяко дете, да се обяснят по-трудните задачи и да се проследи развитието и усвояването на новите типове задачи
  • подготовка на специални листи със задачи от състезания, които подготвят децата за конкретно предстоящо състезание
  • заплащане на таксата на всеки месец
  • С ПОДКРЕПАТА НА ФОНДАЦИЯ "МАТЕРИКА" всички деца от групата се организират и се записват на всички състезания в град Варна и в страната. Фондацията поема таксата за участие, материалите за подготовка и финансирането на пътните разходи, когато състезанията са извън град Варна. Така нашите деца имат възможност да се изявяват и да участват в повече мероприятия.

 

 

Прочетена 3955 пъти Последно променена в Вторник, 27 Август 2013 15:56

Bookmaker bet365 Bonus review by ArtBetting.co.uk

Bookmaker bet365 Bonus review by ArtBetting.gr

Germany bookmaker bet365 Bonus review by ArtBetting.de

Online bookmaker Romenia bet365

© 2007 - 2013 MATERIKA FOUNDATION & BRiSOFT Ltd.